Iznajmljivanje stolova, stolica i dekoracije za proslave

Blackberry Events Rental

Planiranje i organizacija događaja podrazumeva mnogo obaveza, posla i detalja. Bez obzira na to da li se radi o korporativnom ili privatnom događaju, kada pred sobom imate ovako ozbiljan zadatak, shvatate da je on mnogo više od slanja pozivnica i dočeka gostiju. Pre nego što događaj počne, treba završiti izuzetno odgovoran posao. Obratiti pažnju na svaki segment organizacije i predvideti šta će sve biti neophodno, da ne bi došlo do kasnijih propusta i problema.

Oprema za organizaciju korporativnih i privatnih događaja

Zahvaljujući bogatom i raznovrsnom iskustvu, Blackberry Events tim zna šta je od osnovne i dodatne opreme važno i potrebno za realizaciju uspešnog korporativnog ili privatnog događaja.
Nudimo vam kompletnu opremu i nameštaj za organizaciju događaja, svečanog otvaranja, organizaciju hrane i pića, dekoraciju i druge propratne elemente prema vašem zahtevu.

Sa nama dobijate više od organizacije događaja

Jedinstveni i moderni događaji podrazumevaju besprekornu opremu, usklađenu sa temom, povodom, prostorom, dekoracijom i protokolom. Zbog toga je danas veoma teško na jednom mestu pronaći kompletno rešenje za korporativni ili privatni događaj
Međutim, mi ne pravimo kompromise u organizaciji. Pored toga što smo tu za vas od samog početka pa do kraja događaja, pružamo vam mogućnost da iznajmite kompletnu i adekvatnu opremu, u skladu sa tipom i tematikom događaja.

Blackberry Rental - Iznajmljivanje stolova, stolica i dekoracije za proslave

Iznajmljivanje nameštaja

Iznajmljivanje kompletne opreme za proslavu, promociju ili jubilej

Blackberry Rental - Iznajmljivanje stolova, stolica i dekoracije za proslave

Iznajmljivanje opreme i pribora

Postavke keteringa i promotivnog materijala, organizacija hrane i pića

Potreban vam je nameštaj, oprema ili pribor za vašu proslavu?

Nudimo vam kompletnu opremu i nameštaj za organizaciju vašeg događaja, kao i organizaciju hrane i pića i dekoraciju događaja.

Scroll to Top