Kompletna organizacija tematskih zabava i proslava

Blackberry Events zabave i proslave

Život nekad može biti bajka, a mi to dokazujemo sa svakom novom i jedinstvenom tematskom proslavom. Recite nam šta želite i budite sigurni da ćete imati događaj iz snova.

Sve što ste oduvek želeli biće ostvareno u jednom danu!

Prepustite nam kompletnu organizaciju i dekoraciju tematskog rođendana, jubileja ili posebnog događaja i budite spremni za pravi spektakl.

Organizacija tematskih proslava Blackberryevents

Tematske proslave – kompletna dekoracija

Kada svom detetu želite da priredite rođendan iz snova, koji će biti inspirisan omiljenom pričom, crtanim filmom ili junakom, sve što je potreno je da nas pozovete i kažete šta ste zamislili. Tematski rođendani su naša specijalnost, jer nas inspiriše ono što slavljenika usrećuje. Bilo da se radi o deci ili o odraslima, dekoracija za tematsku proslavu biće osmišljena do poslednjeg detalja.

Organizacija tematskih proslava

Dekoracija tematske proslave često nije dovoljna, jer treba oživeti junake iz bajke ili napraviti atmosferu koja će dočarati temu proslave. Zato je Blackberry Event tim tu da organizuje i osmisli vašu tematsku zabavu od početka do kraja. Do sada smo na rođendanima imali Diznijeve junake, prave životinje, mađioničare, gutače vatre, dodelu Oskara, Alisu u Zemlji čuda, bal pod maskama i mnoge druge teme. Šta je vaša ideja, recite nam i ostvarićemo je!

Organizacija tematskih proslava Blackberryevents

PLANIRATE SVOJU TEMATSKU PROSLAVU ?

Pretvorite svoju tematsku proslavu u čarobno iskustvo.
Naš tim eksperata za organizaciju je spreman da vaše ideje pretvori u stvarnost!

Scroll to Top