Iznajmljivanje opreme, pribora i keteringa za privatnu ili korporativnu proslavu

Blackberry Events Rental

Blackberry Events Rental – imamo za vas na raspolaganju kompletnu opremu i pribor za vaše korporativne ili privatne događaje, kao i kompletnu organizaciju usluge hrane i pića.

Kompletno rešenje za privatnu ili korporativnu proslavu

Nudimo širok spektar oprema za proslave i vrhunski ketering kako bismo vašem događaju dodali dozu elegancije i ukusa.

Blackberry Events Rental - Postavke keteringa i promotivnog materijala, organizacija hrane i pica

Postavke keteringa i promotivnog materijala

Blackberry Events Rental tim iznajmljuje adekvatne i kvalitetne postavke pravougaonih stolova za ketering ili izlaganje promotivnog materijala.
U skladu sa vašim zahtevima i prema utvrđenom planu i organizaciji, predložićemo vam najbolje rešenje za izbor stola kako za aranžiranje keteringa, tako i za postavljanje promotivnog materijala kompanije ili povoda događaja.
Pored stolova u ponudi imamo i različite vrste tanjira, escajga, čaša, salveta kao i dodatne supreme za služenje hrane i pića.

Organizacija hrane i pića

U saradnji sa proverenim ketering kućama nudimo vam organizaciju usluge hrane i pića, kao i uslugu profesionalnih konobara i barmena.
Za potrebe vašeg događaja, organizujemo adekvatno posluženje pića i zakuske dobrodošlice ili kompletnu uslugu hrane i pića, prema dogovoru i protokolu.

Blackberry Events Rental - Postavke keteringa i promotivnog materijala, organizacija hrane i pica

Potreban vam je oprema, pribor ili ketering za vašu proslavu?

Kontaktirajte nas i proverite raspoloživost naše opreme za iznajmljivanje. Postavite nam sva pitanja u vezi sa izborom, namenom i načinom iznajmljivanja opreme za organizaciju događaja.

Scroll to Top